You can enter Albanian Chat as a Guest, to enter as a visitor click  the ad Video Chat Shqiptar, give Nick (name) that is free, then click Login and select the room!

 
Radioja shkon Live nė AlbaNur, por duhet tė hapni faqen me internet explora, kjo ju sjell mė pak komplikime sesa me Google Chrome ose Firefox...

Follow Us

Aktuale nga Ali Ahmeti
Jepe lajmin vet nė portalin e lidhjeve shqiptare nė AlbaNur
Lajme nga Shqiperia Lajme nga Kosova

Lajme nga Maqedonia

Lajme nga Diaspora

Video Interesante nga Ali Ahmeti

Who is Ali Ahmeti?
Ali Ahmeti (Macedonian: Али Ахмети) (born January 4, 1959 in the village of Zajas, SR Macedonia, SFR Yugoslavia) is the political leader of the Democratic Union for Integration (Albanian: Bashkimi Demokratik pėr Integrim), a governing (as of 2008) political party in Republic of Macedonia. Ali Ahmeti is also known as the political leader of the former Albanian National Liberation Army in the Macedonian Conflict in 2001.

Biography
From 1979 to 1983 Ahmeti studied Philosophy at the University of Priština in SAP Kosovo, graduating in 1983. Between 1981 and 1983, he also was one of the leaders of the Albanian nationalist, separatist and irredentist student movement in Kosovo. For these activities, Ahmeti was arrested and imprisoned for one year by the Serbian and Yugoslav authorities. More...>>
Banda Titiste e Ali Ahmetit

BDI “publikon” listėn e kandidatėve pėr ministra

Gafurr Adili: Dokumente origjinale tė dosjes sė Ahmetit
PDSH dhe BDI, akuza tė ashpra rreth dosjeve

Mehmet Latifi: Fajėsia e pozitės dhe opozitės pėr zgjedhjet

Kalosh Ēeliku: Humbėn shqiptarėt, fituan partitė politike

Nijazi Muhamedi: Ruleti “maqedonas” nė udhėkryqin shqiptar

Nobelisti Murati i nderuar nė Tetovė e Gostivar

Emin Azemi: Pse e lėmė vetėm Nijazi Muhamedin

Komentoni, jepni lajm dhe gjitha nė Forum
Njoftim

GazetaShqiptare.Eu eshte pjese e projektit AlbaNur dhe angazhohet qe te bind pushtetaret shqiptaret se duhet te jene ne sherbim te qytetareve dhe jo anasjelltas. Asnje pushtetare shqiptare nuk guxon te jete mbi qytetaret dhe mbi ligjin. Ata duhet te kritikohen djathtas dhe majtas se kane zgjedhur te jene pushtatre, kurse ne kemi zgjedhur misionin te vijme deri tek e verteta!

 

Ne do te ishim shume mirenjohes nese ju shkruani per AlbaNur dhe e mbushni normen e juaj te jeni pjese e kesaj faqe ku vizitoret shqiptar mund te ju gjejne me lehte se ēdokund tjeter

Notice
AlbaNur promotes excellence in journalism, encouraging investigative journalism. We serve as the national voice of Albanian journalists Home and Abroad and we uphold the public's right to know..

Goals
AlbaNur campaigns to improve access for Albanian journalists to the sources of information in Albanian Lands. It speaks out against the lack of co-operation and the abusive treatment that still occurs when it comes to Albanian journalists.

Gazeta Shqiptare, Gazetat Online, Mediat Shqiptare

Bota Sot | Epoka e Re | Gazeta Express | Fakti | Panorama Plus | Gazeta Shqip | Gazeta Shqiptare | Gazeta Lajm

Gazeta Koha Ditore | InfoPress | Gazeta Zeri | Gazeta 55 | Teuta | Kosovarja | TV Klan | Flaka | Rilindja | Paqja

Besa | Vepra | Gazeta Illyria | Gazeta Start | Tirana Observer | Koha Jone | Gazeta Korrieri | Gazeta Standard | 24 Ore

Gazaeta Metropol | Gazeta Tema | Gazeta Biznesi | Gazeta Shekulli | Sporti Shqiptar | Gazeta Spekter | Gazeta Shpallje

Advertising your business using the internet and the World Wide Web is not just about pretty pictures on a computer.

AlbaNur reaches the whole Albanian community throughout the world in real time. Many of our visitors are from Europe & America, however there is growing traffic from our homeland in the Balkans as there become more internet users. We strive to have the most up to date local and global issues important to Albanians, to ensure our continued success.

E-Mail us a timshkupi@hotmail.com to find out how you can advertise your business at "AlbaNur".
 

 

 
 
 
 

 

Shpallje, Shpallje Falas, Shpallje Online, Shitblerje, Marketing,

Libri Shqip, Libra ne Gjuhen Shqipe, Libra Shqip Falas

Muzika Shqip | Albanian News | Albanian Radio | Albanian Music | Albanian Chat | Albanian MP3 | Albanian Video | Albanian Movies | Muzika Online | Albanian Rap

Albanian Forum | Albanian Sport | Albanian Miss | Vajzat Shqiptare | Miss Kosova | Kosovo | Filma Shqip | Meda | Genta Ismajli | Adelina Ismaili | Religion | Dafina

Tim Shkupi | Humor Shqiptar | Albanian VIP | Rapsodet | Filma Shqiptar | Nora Istrefi | Macedonia | Libra Shqip | Historia Shqiptare | Albanian Culture | Shitblerje

Video Shqiptare | Chat Shqip | Shqiperia | Muzik Tallava | Foto Shqiptare | Stupcat | Portokallia | Tirana Sot | Albanian TV | Koha Ditore | ABC News | Radio Shqiptare

copyright by www.gazetashqiptare.eu  / designed Shqip by tim shkupi 2002 - Contact: Webmaster